ST Matkakertomukset

Arvoisa asiakkaamme,

Oletko ollut ryhmämatkallamme tai esim. kauttamme varaamallasi omatoimiristeilyllä?

Matkakertomuksia ja kuvia voit lähettää tämän lomakkeen kautta :-)

Kiitos etukäteen!

Jatka lukemista >
0

Rentoa luksusta Välimerellä purjehtien…

Elämän ensimmäinen Välimeren purjehdus ei unohdu. Matka suolan ja raikkaan ilman tuoksuun, päättymättömiin päiviin, salvian, rosmariinin ja tinjamin tuoksuisiin öihin. Auringon suosimiin satamiin ja kevään lämmittämille hiekkarannoille.

Sille matkalle lähdetään vanhan ajan purjelaivalla. Majesteetillinen Star Clipper on parkissa Cannesin edustalla. Yöllä se lähtee seuraamaan genovalaisten kauppiaiden reittiä Ranskan ja Italian Rivieran satamiin. Ensimmäisinä päivinä rantauhutaan Korsikan St Florentiin ja Bastiaan. Cap de Corsesta edetään Italian Ligurian Portovenereen. Sieltä otetaan kurssi Portofinoon. Viimeiset etapit ovat Monacon Monte Carlo ja Hyères Saarien Ile ...

Jatka lukemista >
0

RCCL Liberty of the seas – Karibian risteilyllä homma pelaa

Karibian risteily meni tosi mallikkaasti.

Oli kiva huomata, että jo laivaan kirjautuessa lapset laitettiin etusijalle, eikä meidän tarvinnut jonottaa pitkiä aikoja.
RCCL:n laatu näkyi alusta asti. Terminaali oli selkeä ja henkilökunta opasti tosi hyvin.

Laiva itsessään oli valtava laitos.  Hyvä että valittiin Liberty, sillä H2O-zone oli aivan mainio. Laiva oli vielä ihan hyvässä kunnossa vaikka on “jo” 4 vuotta vanha. Suosittelen kyllä ko. laivaa.

Ruoka oli ihan syötävää (sanoisinko,että Ruotsin laivan tasoa), ei siis mitään gourmee ruokaa. Vähän oli mielestäni pliisua ja samat ...

Jatka lukemista >
0

Syntymäpäivämatka koko perheen voimin (All Inclusivea Jamaicalla, Karibian risteily uudella Royal Caribbeanin aluksella..)

Tässä tunnelmia!

Matka kokonaisuutena oli aivan MAHTAVA. Lennoissa sinneppäin oli vähän hässäkkää kun vaihtoaika Lontoossa oli vähän kireä,mutta päästiin Atlantin ylittävälle lennolle juuri kun tuubia oltiin irrottamassa koneesta! Jamaican hotelli oli tosi erikoinen treetophouseineen,mutta paikka oli hieno, ja puutarha oli aivan silmiä hivelevä.Ruoka oli todella hyvää ja palvelu vimpan päälle.

Viikko kului aivan liian nopeasti…Lento FLLin ok. ja hotelli siellä tosi hieno! Laivalle meno sujui hienosti,15 min. ja siellä oltiin.Paatti on ISO,mutta meidän mielestä ei liian iso. Tekemistähän siellä olisi ollut vaikka ...

Jatka lukemista >
0