Hyvä Seniorisinkku, tätä olet odottanut!

SeniorSingles/SenioriSinkut™ on SoileToursin lanseeraama uusi tuote suomen matkamarkkinoille!

Pääasia näillä Senkkuristeilyillä on tietysti uusien ystävyyssuhteiden luominen ja yhdessä hauskan pitäminen ja lomasta nauttiminen.
Toisaalta kuka tietää ketä matkalla tapaat, vaikka elämäsi rakkauden?
Näillä matkoilla et ole yksin!

Päivät tustutaan toinen toistaan upeampiin kaupunkeihin ja iltaisin toinen toistaan upeampiin ihmisiin sekä nautitaan risteilytunnelmasta, musiikista, gourmet aterioista…
Viikon aikana ehtii tehdä lukuisia uusia tuttavuuksia sekä saada elinikäisiä ystäviä…


Risteilyillä on mukana SoileToursin matkanjohtaja huolehtimassa kaikista käytännön asiosta ja yhteistä ohjelmaa räätälöidään ennen matkaa sekä paikan päällä mahdollisuuksien mukaan.

Matkoillemme myydään sekä mies että naispaikkoja, tällöin jaetaan 2 hengen hytti toisen mies/naispaikan varanneen kanssa. Mikäli haluaa hytin omaan käyttöön, tulee hintaan yhden hengen lisämaksu, lukuun ottamatta laivoja joista löytyy yhden hengen hyttejä.


 

Tulevien Senkkuristeilyjen päivämäärät ja reitit julkaistaan pian, täytä allaolevalomake jos haluat ohjelmat suoraan sähköpostiisi!

HUOM! Varaa paikkasi Ajoissa! paikkoja rajoitetusti!!!

 

 

 

Täytä lomake alla ja liity SenkkuKlubin postituslistalle jos haluat ennakkotietoa tulevista Senkkuristeilyistä. Voit myös laittaa omia toiveitasi ja ideoita meille!