Sinkkuristeilyt alle 45 vuotiaille !

Pääasia näillä matkoilla on tietysti uusien ystävyyssuhteiden luominen ja yhdessä hauskan pitäminen ja lomasta nauttiminen.
Toisaalta kuka tietää ketä matkalla tapaat, vaikka elämäsi rakkauden?
Näillä matkoilla et ole yksin!

Päivät tustutaan toinen toistaan upeampiin kaupunkeihin tai paratiisisaariin, riippuen reitistä ja iltaisin toinen toistaan upeampiin ihmisiin sekä juhlitaan ja nautitaan risteilytunnelmasta!
Viikon aikana ehtii tehdä lukuisia uusia tuttavuuksia sekä saada elinikäisiä ystäviä…


Risteilyillä on mukana SoileToursin matkanjohtaja huolehtimassa kaikista käytännön asiosta ja yhteistä ohjelmaa räätälöidään ennen matkaa sekä paikan päällä mahdollisuuksien mukaan.

Matkoillemme myydään sekä mies että naispaikkoja, tällöin jaetaan 2 hengen hytti toisen mies/naispaikan varanneen kanssa. Mikäli haluaa hytin omaan käyttöön, tulee hintaan yhden hengen lisämaksu, lukuun ottamatta laivoja joista löytyy yhden hengen hyttejä.


Tulevien Sinkkuristeilyjen päivämäärät ja reitit julkaistaan pian, täytä allaolevalomake jos haluat ohjelmat suoraan sähköpostiisi!
huom! Varaa paikkasi Ajoissa! paikkoja rajoitetusti!!!

 

2013 KESÄ, OHJELMA TULOSSA!

2013 SYKSY,OHJELMA TULOSSA!

2013 /2014 TALVI,OHJELMA TULOSSA!

2014 KEVÄT,OHJELMA TULOSSA!


 

Täytä lomake alla ja liity Sinkkuristeily postituslistalle jos haluat ennakkotietoa tulevista Sinkkuristeilyistä. Voit myös laittaa omia toiveitasi ja ideoita meille!