Cunard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä varustamo ei suurempia esittelyjä kaipaa, ehkä legendaarisin kaikista varustamoista on ehdottomasti Cunard!
Tule ja koe perinteinen Atlantin ylitys Cunard–varustamon ylpeyksillä. Laivojen kuningattaret; Elisabeth, Victoria ja Mary 2 kuljettavat asiakkaitaan tyylikkäästi ja Glamourilla kuin silloin ennen, mutta nykyaikaisine puitteineen ja varusteineen.
Risteily vie sinut Southamptonista New Yorkiin kuudessa päivässä. Ja mitä päiviä ne ovatkaan!

Runsaat aamiaiset, maukkaat lounaat ja makuaisteja hyväilevät päivälliset sisältyvät luonnollisesti hintaan, samoin klassinen iltapäivätee ja uskomaton yöbufee.
Ateriat laivalla ovat kulinaristin toiveuni. Päivällä voit nauttia kylpylän tarjoamista rentouttavista hoidoista, harjoitella swingiäsi golfsimulaattorissa tai kuunnella mielenkiintoisia esitelmiä kirjallisuudesta, historiasta ja musiikista. Illalla nautit loisteliaista esityksistä, salonkitansseista, diskon sykkeestä ja kasinon jännittävästä tunnelmasta.

New York kuuluu ehdottomasti jokaisen maailmanmatkaajan käyntikohteisiin, joka kiehtoo alati. Perille  saavuttaessa Vapaudenpatsas toivottaa vieraan tervetulleeksi. Tutustu Metropolitan of Arts tai Guggenheim taidemuseon aarteisiin. Tee hevosajelu keskuspuistossa ja ihmettele New Yorkilaisten urbaania elämäntyyliä. Äläkä unohda New Yorkin uskomattomia ostosmahdollisuuksia.

 

CUNARD  TIETOJA PÄIVITETÄÄN

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ: